Coaching voor managers en ondernemers

Ben jij manager en wil je groeien in jouw leiderschap? Betere samenwerking in jouw team? Ben je ondernemer en wil je een volgende stap maken met je bedrijf? Meer focus in je werkzaamheden en goede sturing naar resultaat?

 

Met onze jarenlange ervaring en praktische inslag helpen wij met concrete acties in jouw ontwikkeling. 

 

Neem contact op...

Intake

De intake is een vrijblijvend kennismakings gesprek. Het doel van dit gesprek is om vanuit beide kanten vast te stellen of het zinvol is de coachingsgesprekken op te starten. We verwoorden de coachvraag en bespreken welk doel je hebt met de coaching. Aan dit gesprek zijn geen verplichtingen gekoppeld. Het is kosteloos.

 

 

Coaching

Het aantal coachingsgesprekken bepalen we samen. Ervaring leert dat dit vaak tussen de vier en acht gesprekken zijn. Wanneer en waar de gesprekken plaatsvinden bepalen we samen. Op deze manier zijn de gesprekken altijd op een tijdstip en locatie die jou goed uitkomt.

 

 

Klankbord

Tussen de gesprekken door ga je aan de slag met de inzichten die je hebt opgedaan. Als dit vragen oproept of je hebt even een klankbord nodig is het altijd mogelijke tussentijdse afstemming te hebben via telefoon, mail of skype.